Waders til fiskeri

25 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal 2022 være året hvor du tager hul på lystfiskeri som hobby? Så bør du gøre dig umage med at finde det rigtige udstyr.

Find det rette fiskegrej – og fornuftig beklædning

Hvis du vil sikkert ud over stepperne med din nye hobby handler det om ikke at gå ned på udstyr. Du skal ud og have fat i fiskestænger og andet grej. Samtidig er det en god idé at investere i beklædning som kan holde dig varm og tør på fisketuren – for eksempel et par gode waders.

Hvorfor skal jeg investere i waders?

Uanset om du drømmer om at fiske fra kysten eller fra bredden af en sø eller et vandløb er waders en rigtig god investering. Med et par waders behøver du ikke at være bange for at få vand i dine gummestøvler hvis du er nødt til at begive dig ud i vandet for at hale din fangst i land.

image

Et par gode isolerede waders i top kvalitet kan samtidig holde dig varm selv på de mest kølige dage. Og du slipper for at skulle grise dit hverdagstøj til – det er blot at trække et par waders ud over tøjet, for ekstra beskyttelse.

Hvor kan jeg finde gode billige waders online?

Du kan med stor fordel bestille dine waders online, og dermed spare både penge og besvær. Hos Fluer.dk – en dansk online forhandler af fiskegrej og outdoor beklædning – finder du et stort og velassorteret udvalg af waders fra kendte og velansete brands så som Simms, Scierra, Vision, Kinetic, Snowbie, Viking, Ocean, Prologic, Zebco, Jenzi, Dam H2O og Fladen.

Du finder waders i åndbare materialer, neopren og PVC. Og du kan tilmed finde såvel waders som skridtstøvler og lignende beklædning til børn og unge.

Se det store udvalg af waders i alle afskygninger i den online shop på Fluer.dk.

Flere Nyheder