Vinduesmontage kan ende med at tage længere tid, end man havde forventet
vinduesmontage

Vinduesmontage kan ende med at tage længere tid, end man havde forventet

Hvor svært kan det lige være at montere nogle vinduer?

Det ligner jo sådan noget arbejde, som man kendte det fra lille, da man havde ens første legetøj: der var nogle huller i forskellige størrelser på en plade, som man skulle få nogle klodser til at passe ned i.

Her har du så et vindueshul, hvor der skal indsættes et vindue. Du har målt på rammen for vindueskarmen, og du har skaffet det rette vindue, som du ønsker, der skal indsættes det sted.

Så er det vel bare at kopiere den arbejdsform ved alle vinduerne og ændre det til, hvis der er andre typer af vinduer og huller, som man skal indsættes ved vinduesmontage i Kokkedal, som er ens opgave derhjemme.

Gid det bare var så let, for udover det er svært at finde de rette dage med vejret og tiden til det, så spiller der meget mere ind her.

Der skal virkelig planlægges med at indsætte vinduer

For hvis man bare kunne tage nogle vinduer, man havde købt, og sætte dem ind, så var det sådan set let arbejde.

Men hvem siger, at de lige passer, når du indsætter dem, og hvad skal holde dem på plads? Hvad med isoleringen? Og hvordan sørger du for, at det ikke trækker fra vinduet?

Og så er der heller ingen garanti for, at alle vinduespartier opfører sig ens, selvom de ser ens ud og skal indsættes i det samme område af huset.

De skal sidde helt præcist, og så skal de jo gerne holde i mange år, så man ikke skal hen at udskifte dem snart igen.

Det kræver virkelig sin ekspertise at gøre det korrekt, og man skal gerne være flere mennesker om at gøre det, for det er ikke bare sådan lige til at ændre, hvis man gør det forkert – og måske skal man så starte helt forfra med et nyt vindue.

Derfor skal man virkelig have styr på alle sager og elementer, inden man indsætter de vinduer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *