Varmepumpe på abonnement – derfor bør du overveje det

29 september 2021
Cecilie Mortensen

Hvis du er begyndt at overveje, om du skal investere i en varmepumpe, så er der særligt en løsning, du bør overveje. Den løsning er, at du får din varmepumpe på abonnement. Det er der nemlig flere fordele ved – og de fordele kommer vi selvfølgelig mere ind på her. 

Her er argumenterne der taler for en varmepumpe på abonnement

Du får en fleksibel løsning

Noget du kan forvente, når du får en varmepumpe på abonnement er, at du får en løsning, der er mere fleksibel, end hvis du købte varmepumpen. Du har nemlig kun varmepumpen i den periode, hvor du betaler for den. 

Du undgår uforudsete udgifter

Hvis der skulle opstå problemer med din varmepumpe, så er det ikke noget, du har økonomiske udgifter til. Denne del tager firmaet sig nemlig af, som du har lejet varmepumpen af. De vil derfor også sende en fagperson ud til dig, så varmepumpen selvfølgelig kan blive godt kørende igen. 

Du undgår en stor engangsydelse til varmepumpen 

Det at købe en varmepumpe kan være en ret dyr fornøjelse. Heldigvis kan du undgå denne del, når du kører med den løsning, der hedder en varmepumpe på abonnement. Du kan dog ikke helt komme uden om, at du skal betale et opstartsgebyr – det vil dog være væsentligt lavere end det beløb, du ellers skulle betale for en varmepumpe, som ellers kan løbe op i 130.000 kr. 

Vil du blive endnu klogere på en varmepumpe på abonnement? 

Hvis du kunne tænke dig at blive meget klogere på varmepumper generelt, så ræk endelig ud til Nærvarme. Her kan du helt sikkert finde svar på mange af de spørgsmål, du måtte have, ellers kan du også altid kontakte dem, hvis du vil høre ind til noget, som ikke stå på hjemmesiden. 

Du kan komme i kontakt med dem her

Flere Nyheder