Send din pakke billigt
pakke

Send din pakke billigt

Indtil for få år siden var det relativt simpelt at sende en pakke. Især som privatperson. Det var blot et spørgsmål om at tage på det nærmeste posthus, aflevere pakken og betale den pris der blev oplyst. I dag er konkurrencen hård og der er mange muligheder, når der skal sendes en pakke. Hvilke fragtfirma du skal vælge afhænger ofte af, hvad det er for en type pakke du skal sendes. Derfor kan det være en god ide at finde den rigtige via en af de hjemmesider, der idag tilbyder den service at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. En billig pakkeforsendelse kan være dyrt, hvis din pakke bliver væk eller går i stykker på vejen.

Hvad spørger hjemmesiderne om?

For at hjemmesiderne bedst kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, hvis du har en pakke der skal sendes. De vil spørge dig om hvad type pakke det er. Skal du sende noget værdifuldt, for så er det i mange tilfælde en god ide også at købe en forsikring. Skal den være afleveret i morgen eller er det uden betydning at den først kommer frem i næste uge. Kan det i pakken gå i stykker eller skal den sendes til udlandet. Når du har indtastet disse oplysninger, vil hjemmesiden komme frem med den bedste løsning.

Der er forskel på privat og erhvervsforsendelse

En ting er at sende en pakke i ny og næ noget andet er, hvis du dagligt skal sende flere og nogen gange op til flere hundrede pakker. Her skal det bare fungerer, hverdag. Fragt er en af de konkurrenceparameter mange virksomheder har at gøre godt med. Nogle vælger at have fri fragt. Både ved køb og ved returnering. Andre har en køb for mindst og få fri fragt og nogle vælger at have en fast pris.