Sammenlign din drømmebil inden du køber
Brugte biler

Sammenlign din drømmebil inden du køber

Når du skal handle bil, kan det være værd at overveje om det skal være en helt ny bil eller en bedre brugt bil. Da afgiften for biler i Danmark er på 150 %, vil du opleve at nyprisen kan være høj for en bil. Der er derfor mange der vælger at købe en bil, der netop har kørt de første tusinde af kilometer. Der er dermed den største afskrivning at finde, hvor du stadig vil kunne dufte den nye bil. 

Når du skal købe en brugt bil, er det væsentligt at overveje, hvad den bør koste. Det kan være en jungle at finde rundt i, hvad der er til salg på markedet og hvad prisen bør være for den bil du har i overvejelserne. 

Få et komplet overblik over salg af brugte biler her

Hos Biltorvet.dk kan du få et komplet overblik over flere tusindvis af brugte biler, der er til salg rundt i hele landet. Her er det både privat og bilforhandlere der har sat deres bil til salg. Du kan derfor let sammenligne de forskellige biler, så du er sikker på at du gør en god handel. Her kan du selv direkte tage kontakt til den private sælger eller bilforhandleren, hvis du finder din drømmebil eller en bil der opfylder dine kriterier. Herfra kan du både prøve bilen og forhandle dig til den endelige salgspris. 

Biltorvet hjælper dig med at finde frem til den bil du søger efter. Her kan du målrette din søgning efter et bestemt bilmærke, bilmodel eller et særligt prisleje som din næste bil maskimalt må koste. Du kan også specificere din søgning ved at vælge et bestemt udstyr som bilen skal opfylde. Det kan f.eks. være automatgear, anhængertræk eller klimaanlæg. Det er dermed en let og hurtig måde at lede efter din næste bil, da du kan sidde derhjemme og scanne markedet.