Sæt ekstra fokus på dig selv og din krop med en vibrator
vibrator

Sæt ekstra fokus på dig selv og din krop med en vibrator

En vibrator er et glimrende redskab, når det handler om at få stillet sin sex-sult uden en partner. Men en god vibrator tjenere mere end det ene formål. Med en vibrator af høj kvalitet kan du lære dig selv, din krop og dine lyster meget bedre at kende. Moderne vibratorer kommer i et væld af udformninger, og er generelt meget bedre designet end for blot femten – tyve år siden. Materialerne har også ændret sig en del. Nu om stunder fremstilles alle vibratorer fra anerkendte producenter i materialer, som for det første er behagelig mod huden, og for det andet ikke indeholder allergener eller skadelige og hormonforstyrrende stoffer som for eksempel ftalater. Derfor kan du trygt benytte din vibrator, så ofte du ønsker – så længe du bruger vandbaseret (og ikke siliconebaseret) glidecreme.

Slip lysterne fri og opnå den rene ekstase med en vibrator

Med en vibrator er du ikke afhængig af, at et andet menneske skal give dig de orgasmer, du drømmer om. Du kan frit eksperimentere med såvel hastighed som styrke og vibrationsmønster, indtil du finde netop det, der sender dine sanser på himmelflugt. Og foretrækker du en anden facon end den traditionelle dildoformede, kan du vælge imellem et hav af g-punkt og klitoris stimulatorer, som er tilpasset den kvindelige anatomi på måder, en fallos ikke nødvendigvis er.

Det eneste, du kan risikere ved at anvende en lækker vibrator, er, at du bliver afhængig. Vi husker vel alle Charlotte fra Sex And The City, som blev så glad for sin Rabbit vibrator, at hun ikke var til at lokke med i byen – og veninderne til slut måtte intervenere. Så vidt behøver det dog ikke at komme. Men du kan sagtens blive så glad for din vibrator, at du glemmer alt om risikable one night stands.

Bestil din vibrator på Danmarks billigste sexshop, belugi.dk