Sådan finder du træemballage

30 august 2021
Steffen Hansen

Træemballage kan bruges til mange ting, primært til at pakke varer der skal transporteres rundt i landet, eller i verden. Træemballage omfatter alt lige fra trækasser, til store træplader der beskytter dens indhold, og den mest kendte form – paller. Træpaller er også populære udenfor transportverdenen, og har i dag mange forskellige formål. Ønsker du at vide mere om træemballage som genbrug eller generelt, så er denne artikel for dig.

Hvorfor bruge træ som emballage?

Træ kan holde til mere end f.eks. pap og papir kan. Der er derfor mange virksomheder som benytter sig af træemballage, da de sender ting der enten er skrøbelige eller let kan gå i stykker. Derudover er træemballage også et bedre alternativ, i forhold til at beskytte produkter og forsendelser generelt, der ikke kan tåle at blive våde. Der er mange fordele ved at bruge træemballage, men også mange måder man kan genbruge det på, hvilken er en fordel for klimaet.

Genbrug af træpaller

Som nævnt, så er træpaller blevet utroligt populære i forhold til genbrug og DIY projekter. Mange mennesker bruger træpaller til at lave improviserede, eller designede møbler. Både som møbler indendørs, men også udendørs. De er især populære når man skal bygge siddepladser ude i haven eller på terrassen, da de kan modstå både vind og vejr. Hvis man ovenikøbet behandler dem med olie, kan de holde endnu længere. Nogle bruger dem endda også til at bygge vildtmarksbade eller mindre svømmebassiner af.

Har du brug for træemballage?

Uanset hvor du bor, er det let at anskaffe træemballage. Du finder f.eks. træemballage Svendborg, Århus og Middelfart, ja i alle større byer. Skulle du mod forventning ikke kunne finde træemballage nær dig, så kan du med stor sandsynlighed finde det brugt, på sider som DBA eller på Facebook Marketplace. Det er næsten umuligt, ikke at kunne finde træemballage til dit næste projekt.

Flere Nyheder