Professionel vejledning til dit første boligkøb

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er en stor milepæl i tilværelsen, når du for første gang skal investere i fast ejendom. Pludselig er du ejer, og ikke lejer, og du skal vænne dig til de friheder og forpligtelser livet som boligejer fører med sig. Vejen til fast ejendom går gennem en bolighandel, og her kan boligadvokaterne fra Hviid Advokater være med til at sikre dig en god og ansvarlig aftale.

Vejledning fra erfarne boligadvokater

Det er en spændende periode i livet, når der skal investeres i fast ejendom for første gang. Du har måske fundet ham eller hende, du ønsker at dele resten af livet med. I har måske fået jeres første barn, og har ikke længere plads nok i den gamle lejlighed. Måske længes du efter friheden ved at have egen have, eller måske er du træt af at være underlagt din udlejers retningslinjer. Fordelene ved at være boligejer er mange, og det handler om at komme godt fra start.

Den bedst måde at sikre dig selv en god handel uden ubehagelige overraskelser, er at alliere dig med en autoriseret boligadvokat fra starten. Ejendomsmægleren er 100% på sælgerens side, og det kan derfor betale sig med to kyndige øjne til at tale din sag undervejs. Der er mange dokumenter og aftaler på spil i en bolighandel, og det kan være svært at sidde med overblikket selv. Mangler der oplysninger, eller skal noget formuleres klarere, vil en boligadvokat fra Hviid Advokater få alt frem i lyset, inden du sætter den endelige underskrift. 

Mød én af vores boligadvokater: https://www.youtube.com/watch?v=rhRh-VSNbcs.

Bolighandlens to faser

En bolighandel kan inddeles i to faser. Den første fase foregår mellem dig og sælgeren, og handler om at aftale den endelig pris, fastlægge overtagelsesdatoen og tegne ejerskifteforsikring. Anden fase er af mere teknisk karakter, og indebærer bl.a. overførelse af købesummen og tinglysning af din adkomst til lejligheden. Der er her, det anbefales at få en kyndig boligadvokat med på din side af stregen.

Hviid Advokater foretager en juridisk gennemgang af alle ejendomsmæglerens dokumenter. Her støvsuger vi jeres aftaler for eventuelle manglende oplysninger og dokumenter, og sørger for at indhente al information. Løbende vil vi være på linjen med telefonisk rådgivning, så du har helt styr på ejerskifteforsikring, tilstandsrapport og din juridiske stilling.

Endelig vil vi udarbejde refusionsopgørelse og sørge for, at eventuelle økonomiske mellemværende mellem dig og sælgeren udlignes. På den måde vil du opleve et gnidningsfrit forløb, hvor du ikke skal bekymre dig om at have overset vigtige detaljer.

For en mere detaljeret beskrivelse kan du besøge vores hjemmeside på boligadvokater.info, eller ringe til en af vores medarbejdere til en god, juridisk snak om dine boligdrømme.