Musthave til sengeskuffen
sexlegetøj

Musthave til sengeskuffen

Når det kommer til dit sexliv – hvad enten det foregår med en partner eller uden – så er det vigtigt, at du ikke går ned på udstyr. Du skylder dig selv at have mindst ét produkt i din sengeskuffe, der kan give dig intense og frække oplevelser. Hvis du vil holde udstyret på et minimum, så er der i hvert fald én ting, du skal have: Rabbit vibratoren.

På sexshoppen https://www.belugi.dk/ har vi fundet flere forskellige modeller i prisklasser, hvor alle kan være med. Men hvad er det egentlig, der gør vibratoren til et musthave?

Godkendt af Sex & the City

Hvis du har set Sex & the City, så ved du også, at Charlotte beskriver denne vibrator som sin nye bedste ven. Og det er ikke uden grund. Den frække vibrator stimulerer nemlig på flere punkter på én gang, og det giver dig nærmest sikkerhed for orgasme.

I dildodelen sidder der små kugler, der roterer, når vibratoren er tændt. På den måde stimuleres både vagina og G-punktet. Samtidig sidder der to små “kaninører”, som er placeret helt perfekt i forhold til stimulering af klitoris. Bløde eller hårde vibrationer – alt efter hvad du bedst kan lidt – giver altså stimulering x 3, og det er der ikke mange, der kan holde til i længere tid.

Køb én til din sengeskuffe. Du vil ikke fortryde det!