Lån penge til forbrug
lån

Lån penge til forbrug

Det er ikke altid at banken vil være med til at give et forbrugslån, selvom vaskemaskinen er gået i stykker og der er mange kilometer til det nærmeste vaskeri. Tidligere var det ofte den eneste mulighed der var for at låne penge, men i dag er der også mange online låneudbydere, der tilbyder at man kan låne penge. Modsat banken er det uden betydning om det er til forbrug eller noget helt andet du ønsker at låne til. Tjek det her og bliv klogere på, hvordan du kan låne penge uden sikkerhed hurtigt og nemt. 

Forskellen på en traditionel bank og en online bank

Forskellen på de 2 ligger ofte i at ansøgningsprocessen er hurtigere og nemmere i en online bank. En online bank ikke beder om sikkerhed eller spørger hvad du skal bruge pengene til. Samtidig er det ofte små lån på få tusinde kr., der har en løbetid på få måneder eller max. 1 år. 

Hvor en låneansøgning i banken traditionelt kræver et besøg i banken og en snak med en bankrådgiver og det tager uger før du får svar, er det muligt at ansøge en online bank hjemmefra via ens computer og du får som regel svar indenfor få minutter.

Som udgangspunkt vil det være dyrere at få et lån hos en online bank, da de ikke kræver sikkerhed, men det kommer meget an på hvilken type lån der er tale om. I nogle tilfælde kan et kviklån hos en online bank være billigere rentemæssigt, end hvis du bruger af din kassekredit du har i banken.  

Lige som med de traditionelle banker, er det en god ide at shoppe rundt og se, om du kan få tilbudt samme lån billigere hos en anden og med en kort svartid, er det nemt at få flere lånetilbud på internettet og kunne sammenligne de forskellige tilbud.