Hjælp til førstegangskøb af lejlighed
boligadvokater.info - århus

Hjælp til førstegangskøb af lejlighed

For fem år siden besluttede min kæreste og jeg os for at købe en lejlighed i Århus. Da vi begge skulle studere fem år i Århus, og derefter gerne ville blive boende i byen, kunne det bedst betale sig at købe en lejlighed fremfor at leje en. Med hjælp fra vores rådgiver i banke, havde vi regnet os frem til, at det på sigt ville være billigere for os at købe en lejlighed.
Det var første gang, at nogen af os skulle prøve at købe en bolig. Det var en enormt stor investering for os, og vi var meget bange for at risikere at falde i en af de fælder, som vi havde hørt, at mange andre var faldet i, i forbindelse med køb af bolig.

Efter noget tid fandt vi en super dejlig lejlighed i Århus, som passede til vores budget. Vi besluttede os for at lede efter en boligadvokat i Århus, som kunne hjælpe os sikkert genne handlen. Vi fandt frem til Hviid Boligadvokater, som så ud til at være meget dygtige og erfarne boligadvokater. Det viste sig, at de har afdelinger i hele landet, og vi turde derfor godt at lægge handlen i deres hænder.

Vi kontaktede Hviid Boligadvokater, og de tog enormt godt i mod os. Al korrespondancen foregik over telefon og e-mail, hvilket var super dejligt, da både min kæreste og jeg er travle mennesker, som havde svært ved at presse fysiske møder ind i kalenderen.
Hviid Boligadvokater gennemgik alle papirer i forhold til boligkøbet, selv samejeoverenskomsten, hvilket var enormt rart at have styr på. Vi blev anbefalet at få vores en byggekyndige til at gennemgå lejligheden, så tilstandsrapporten fra både ham og sælgerens byggekyndige kunne blive sammenlignet. Det viste sig heldigvis, at de kom frem til cirka samme resultat, så der lå intet skjult i tilstandsrapporten, som vi skulle være særligt opmærksomme på.

Både sælgeren og ejendomsmægleren lod til at være ærlige mennesker, for det viste sig også, at der heller ikke var nogle skjulte fælder i købskontrakten. Hele handlen gik super let, og vi gennemførte købet af vores drømmelejlighed. Vi er stadig enormt glde for lejligheden og vi faldt begge to utrolig hurtigt til i vores nye hjem. Vi er yderst taknemlige for hjælpen, vi fik fra Hviid Boligadvokater. De hjalp os trygt og sikkert gennem købet af vores lejlighed, og vi kan derfor varmt anbefale dem til alle, som søger en boligadvokat i Århus