Gør boligdrømmen virkelig med hjælp fra en boligadvokat

10 juni 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Når du skal købe bolig, er det vigtigt, at du ser dig godt for. Alt for mange boligkøbere havner hvert år i en af de mange faldgruber med hvilke boligmarkedets underskov er oversået. Og derfor bør du få fat på en dygtig og erfaren boligadvokat.

Lad din boligadvokat klare papirarbejdet

Der er rigtig mange formalia forbundet med det at købe bolig. Det kan godt være svært at huske det hele – og her er det en fordel at have en boligadvokat til hjælp. Du kan trygt overlade alt hvad der handler om kontakt til sælger og sælgers bank til din boligadvokat, lige som en boligadvokat kan tage sig at såvel opdatering som tinglysning af det til boligen hørende skøde.

Sidst nævnte er en essentiel del af en bolighandel, idet skødet er den eneste officielle og offentligt tilgængelige dokumentation for boligens ejerforhold. Det er meget vigtigt at skødet indeholder de korrekte oplysninger g hvem der er den retmæssige ejer af boligen. Ellers kan du risikere at forrige ejer optager lån med boligen som sikkerhed, eller måske endda forsøger at sælge den én gang til.

eboligadvokat

Når du lader en boligadvokat varetage opgaven med opdatering og tinglysning af dit skøde kan du være helt sikker på at denne bliver løst til UG med kryds og slange, og at dit skøde vil se ud præcis som det skal.

Hvem kan hjælpe mig med kompetent og billig boligrådgivning?

Måske kvier du dig lidt ved tanken om at skulle lægge endnu en udgift oven i en i forvejen omkostningstung bolighandel. Men for det første bør du betragte din boligadvokats honorar som en investering i din fremtidige finansielle sikkerhed. Og for det andet behøver en boligadvokat ikke at koste en mindre formue.

Du kan finde gode og billige boligadvokater hos eBoligadvokat – læs mere på eBoligadvokat.dk.

Flere Nyheder