Forsvarlig og sikker behandling af farligt affald
behandling af farligt affald

Forsvarlig og sikker behandling af farligt affald

De fleste virksomheder som beskæftiger sig med industriel produktion frembringer, foruden de enkelte produkter, også en vis mængde affald. I mange sammenhænge kan dette affald være farligt eller skadeligt for miljøet. Og derfor har du som virksomheds ejer brug for en bæredygtig løsning til håndtering og behandling af farligt affald.

Hvor får jeg den bedste hjælp til behandling af farligt affald?

Har du behov for professionel assistance i forbindelse med behandling af farligt affald kan du altid kontakte Fortum Waste Solutions A/S. Fortum Waste Solutions A/S har mere end fire årtiers professionel erfaring inden for håndtering og behandling af farligt affald og med de processer som skal til for at omdanne farligt affald til energi.

Fortum Waste Solutions A/S er en del af et fælles nordisk samarbejde kaldet ”Recycling & Waste” i energi koncernen Fortum og som engagerer afdelinger i Finland, Sverige, Danmark og Norge. Her skabes værdi gennem omdannelse af farligt affald og genanvendelse af diverse metaller – for eksempel jern, zink og kobber. Og selv rest produkter fra processerne så som slagge, flyveaske og filterkage bliver genanvendt eller slutdisponeret på forsvarlig vis hvis genanvendelse ikke er muligt.

Fortum Waste Solutions A/S søger at skabe bæredygtige løsninger for genanvendelse af farligt affald med det formål at beskytte naturens ressourcer. Til dette hører optimering af kundens processer gennem komplette løsninger som tager højde for afgiftning, genanvendelse, nyttiggørelse og slutbehandling af farligt affald.

Fortum Waste Solutions A/S sætter en ære i at engagere kunderne og samfundet i at drive de forandringer som skal til for at skabe en renere verden for de kommende generationer, og søger at fremme denne forandring ved at omtænke og forbedre såvel energi systemet som ressource effektiviteten gennem nytænkning og innovative løsninger.

Du kan læse mere om Fortum Waste Solutions A/S’ løsninger når det handler om farligt affald på hjemmesiden fortum.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *