Find nemt et billån via nettet
bil lån

Find nemt et billån via nettet

Drømmer du om at få en ny bil, har du sikkert overvejet at tage et billån. Men hvis det med at skulle ned i banken for at tale med dem, ikke lige er noget for dig, kan det være, at du har skudt tanken fra dig igen. Så er det nemmere, at du kører i din gamle spand lidt endnu. 

Men faktisk behøver du slet ikke at bruge tid på at klæde dig pænt på, tage fri fra arbejde og gå ned i banken for at få et billån. I stedet kan du bare gå ind på nettet. Der kan du nemlig finde flere banker, der er villige til at give dig et billån – uden overhovedet at have mødt dig. Det er derfor en langt nemmere løsning for dig. 

En af de banker, der gerne vil give dig et billån, efter du har ansøgt på nettet, er ikanobank.dk. Hos dem kan du låne op til 300.000 kroner til en ny bil. Det giver dig altså rigtig god mulighed for at vælge lige præcis den bil, som du gerne vil have. 

Når du låner penge til at købe en bil for, er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke låner flere penge, end at du har råd til at betale dem tilbage igen. Hvis du ved, hvor meget du kan undvære til et billån hver måned, kan du dog nemt finde frem til det rette tal. 

Hos Ikano Bank har de nemlig en beregner, så du kan se, hvor meget du skal betale hver måned. De to faktorer, der er vigtige for det, er, hvor længe du låner pengene, og hvor mange penge du låner. Ved at være længere tid om at betale pengene tilbage bliver beløbet, som du skal betale hver måned, ikke lige så højt. Dermed har du ofte mulighed for at låne flere penge, hvis du låner dem i længere tid. Læs mere på https://ikanobank.dk/laan/billaan