Det store spørgsmål: Kan man male fliser i badeværelset?

14 oktober 2021
Christina Dueholt

advertorial

Se det fra et andet perspektiv

Der er ingen tvivl om, at når man trænger til noget nyt indhold i sit hjem, kan det oftest være rummene man går igang med istedet for at skifte de enkelte ting. 

For eksempel kan en lille udskiftning af ens billedvæg rent faktisk gøre underværker, hvis man lige giver det en chance. Det kræver dog selvfølgelig at du kan se det i det store perspektiv, og det kan nogensinde være svært, og derfor kan man nogengange havne med at man begynder at gabe lidt overfor meget. 

For eksempel starte en fuldkommen renovering af toilettet, hvor både toilettet skal skiftes ud med et lidt mere moderne frithængende toilet, eller også vil du have vandrørene ind og ligge på indersiden? Alt sammen noget der giver et nyt look, men som også kræver utrolig meget tid. Så er der ikke en smart måde at komme ny indretning til livs på? Jovist. 

Lav en ordentlig research

Der er nemlig noget, som de fleste ikke ved, kan lade sig gøre. Det kan for eksempel være at male sine fliser på badeværelset. Så tænker du måske: Kan man male fliser i badeværelset? Svaret er ja. Det kan man faktisk godt. Man skal bare lige vide, hvordan man gør.

Man skal nemlig bare have styr på teknikken, for det kræver alligevel noget at få et godt resultat. Her kan man for eksempel sørge for, at anskaffe sig den rigtige maling, rigtige sprøjtepistol og ikke mindst den rigtige handyman. 

For selvom at det lyder ligetil, er det vigtigt med en blandingsmaling, og det er også vigtigt, at vide hvordan teknikken udføres på bedste vis. Du kan lave rigtig god research, men du kan også altid forhøre dig hos de professionelle. Det er nemlig også muligt, at føje malingen på gulv og loft, hvis du ved, hvordan du gør – på den måde får du også et ensartet look. 

Flere Nyheder