Derfor skal du styrke dit CV med et kursus

31 august 2021
Steffen Hansen

Igennem de senere år er der kommet flere og større krav til jobansøgere, og det er derfor blevet vigtigt at have et opdateret og omfattende CV, der viser alle de ting du er god til og ting du har erfaring med. Hvis du skal komme i betragtning til en stilling, er det vigtigt at du også er kvalificeret til den. Hvis du ikke har de nødvendige kompetencer, så fortvivl ikke. Dette kan man hurtigt lave om på ved at tage et relevant kursus. Nysgerrig? Så læs videre for at høre mere.

Find ud af hvilke kompetencer du mangler

Hvis du gerne vil have et job som tekstforfatter, men du ikke har nogen som helst erfaring med at skrive tekster, eller med at bruge software som Word, så er du allerede bagud i forhold til de andre ansøgere. Heldigvis for dig, findes der kurser indenfor både tekstforfatning og brug af Word. Ved at tilmelde dig disse kurser og gennemføre dem tilfredsstillende, er du allerede meget bedre stillet i forhold til at søge den stilling du længes efter.

Find ud af hvor du kan tage kurset

Der findes flere måde til hvordan man kan tage et kursus. Der findes kurser på både aftenskoler og jobcentre, ja der findes endda deciderede kursuscentre, så der er masser af muligheder. Hvis du har en travl hverdag med partner og børn, så er det også muligt at tage mange kurser online. Det er en kæmpe fordel for travle mennesker, fordi at kurserne kan tages over internettet, hjemmefra, og på et tidspunkt der passer bedst ind i din kalender. På den måde er du ikke forpligtet til at være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt, man kan i stedet tage kurset i ro og mag hjemme fra din stue. Vil du vide mere om hvilken type kurser der er mulige, kan du læse mere her: https://www.4d.dk/kurser/office/powerapps 

Flere Nyheder