Dæk dig ind under boligkøbet med Hviid Advokater
boligadvokater.info - Odense

Dæk dig ind under boligkøbet med Hviid Advokater

Hviid Advokater er en landsdækkende og dygtig advokatservice, der blandt andet tilbyder hjælp, når det kommer til boligkøb.

Uanset, om man er køber eller sælger af bolig, er det en god idé at blive vejledt professionelt, og her er en boligadvokat den mest indlysende samarbejdspartner når det kommer til det juridiske. Dog er man som sælger allerede vejledt af ejendomsmægleren, og har derfor ikke nødvendigvis behov for ekstra hjælp. Det er en anden ganske sag, når man står som den potentielle køber af en bolig. Her må man være opmærksom på, at man ikke underskriver en ufordelagtig aftale, hvor ikke alt er blevet bragt frem i lyset. Som køber er man sårbar under handlen, da man ikke har nær så gode forudsætninger som sælger til at få en fordelagtig handel i hus – medmindre man hyrer en kompetent vejleder i form af en boligadvokat. Her kommer Hviid Advokater ind i billedet som den samarbejdspartner, der vil fordybe sig i netop din sag, og gøre den til en sand prioritet.

Boligadvokaten i Odense kan – ligesom alle Hviids andre afdelinger landet over – hjælpe med alt indenfor boligkøb. Advokaterne har hver deres specialområder, så du kan få hjælp uanset hvilken situation, du står i. Kontakter du Hviids advokater via deres hjemmeside, vil du blive kontaktet af dem telefonisk allerede inden for 15 minutter. Denne første samtale er gratis og uforpligtende, og tjener det formål, at man som kunde bliver sat i kontakt med den rette advokat, der kan danne sig et billede af sagen og hvordan man kan få den bedst mulige hjælp. Vælger man at gå videre med Hviids team i ryggen, har man sikret sig en advokat, der ikke alene er højst kompetent, men også 100 procent uvildig. Dette vil sige, at din Hviid boligadvokat er på din side hele vejen igennem handlen, og arbejder uden andet motiv end din tilfredshed. Derfor er du også garanteret den bedste service. 

Udover en service, der er i top, er Hviid Advokater en del af Advokatsamfundet. Det betyder, at Hviid Advokater handler under de etiske rammer, som Advokatsamfundet pålægger alle sine medlemmer. Dette er en garanti for retfærdighed og kompetence. Derudover er Hviid Advokater forsikret af Codan. Når du får hjælp af en boligadvokat og hyrer dem til at overse bestemte dele af handlen, accepterer de nemlig det fulde ansvar for, at intet bliver overset. Viser det sig så alligevel, at din advokat har begået en fejl, betyder Hviids forsikring, at du som kunde ikke har noget at bekymre dig om. Med en boligadvokat fra Hviid er du altså dækket ind, uanset hvad.