Cuba er noget helt specielt
cuba

Cuba er noget helt specielt

Et besøg på Cuba i Caribien er som få andre ting i verden. Landet er et af få tilbageværende kommunistiske lande i verden, hvilket giver mulighed for en række anderledes oplevelser. Desuden findes et super behageligt klima og en imponerende venlig befolkning og en livsrytme, der ikke kan undgå at fascinere de fleste. På Cuba får du stimulering til alle sanser. Hovedstaden Havanna er et fantastisk sted at observere det cubanske hverdagsliv. Her kan du opleve de amerikanerbiler, der har overlevet siden Fidel Castros revolution i 1959, og som de lokale har repareret løbende på kreativ vis. Disse ses ofte side om side med hestevogne og andre alternative køretøjer. Kontrasten er enorm. I hovedstaden kan du se ekstremt faldefærdige bygninger, men også smukke eksempler på kolonitidens smukke arkitektur. Mange huse er malet i livsbekræftende farver. Du kan kun blive glad, når du bevæger dig rundt i de små gader, og hører musikken brede sig ud fra små beværtninger og åbne vinduer. 

rejser til Cuba kan du uden for de store byer kan du opleve Cubas smukke natur. Cuba er ekstremt frodigt, og overalt møder du tobaksplantager og sukkerrørsmarker, der stadig pløjes med oksekærrer. Et besøg på en fabrik, hvor de laver de verdensberømte cigarer, er en oplevelse, der vil sætte sig i dig for livet. Her møder du virkelig mennesker med personlighed og udstråling. Her kommer du tæt på hjertet af den cubanske folkesjæl. Du kan besøge de fantastisk hvide og naturtro strande, hvor palmerne vejer, og giver lidt skygge fra den brændende sol. Flere steder er der fantastiske muligheder for at både bade, men også at snorkle og dykke og dermed opleve et super spændende undervandsliv.

Men det bedste ved Cuba er livsglæden. Det er salsarytmer og flotte dansende mennesker og så er det gæstfrihed overalt. Du kan næsten ikke undgå at blive inviteret indenfor til kaffe, mad eller måske rom. Og faktisk så har du mulighed for at nyde helt fantastisk lækkert seafood på Cuba. Havet er lige ved hånden, så det er helt oplagt at prøve sig frem i de fantastiske muligheder af lækre retter, som du kan finde i det azurblå vand.