Cafe med lækker take-away og god atmosfære

18 august 2021
Tina Høy

Elsker du pizza? Og måske også en hyggelig café med god atmosfære? Faktisk er noget af det hyggeligste – især når vejret er kedeligt i Danmark – at sidde og spise lækker mad på en hyggelig café med en ven, veninder, konen m.fl.

I Danmark er der et stort udbud af diverse restauranter, caféer og spisesteder. Faktisk siger man, at der i København er 25% flere restauranter, end der er kunder til, så konkurrencen er stor. Det er den nok også i resten af landet, og kun de bedste og mest populære overlever.

Café Sason giver 15% rabat til studerende

Hvis du er studerende, spiller prisen også en rolle. Café Sason Pasta-Pizza & Steakhouse kan lide at have studerende på besøg, og de giver 15% studierabat, så I som studerende har lidt bedre råd til en lækker pizza.

Hvis du bor i nærheden af Brønderslev, må du forkæle dig selv med et besøg på Café Sason Pasta-Pizza & Steakhouse, eller hvis du er turist i Brønderslev. 

God atmosfære og fantastisk pizza, pasta og steaks

Mange caféer kan du ikke skelne fra hinanden, men denne skiller sig ud. De har tænkt over, hvad du spiser i hvilken atmosfære, og derfor passer omgivelserne til det, du spiser og drikker og understøtter stemningen.

Det kræver erfaring, passion, god mad – og deraf trofaste kunder – at kunne drive en restaurant i længere tid. Sason er et velkendt navn i hele Brønderslev, da de laver gode pizzaer, steaks og pastaretter, og de har over 20 års erfaring. Det gode ry bunder i, at de laver alt fra bunden og bruger gode lokale råvarer.

Hvis du vil se, hvilken mad Sason kan byde på, så tjek hjemmesiden https://www.sasonbr.dk/hjemmelavet-sandwich/. Selv om deres café er hyggelig, er det også dejligt med take-away, så man kan nyde pizza i sofaen foran en god film.

Flere Nyheder