Bundmåtter i gummi – find dem hos landberg.dk
bundmåtter gummi

Bundmåtter i gummi – find dem hos landberg.dk

Der er intet som duften og følelsen af ny bil – alt, fra sædeindtræk til ratpolstring og gulvbeklædning er stramt, blødt og lækkert at røre ved. Og det kan man faktisk glæde sig over længe, hvis man sørger for at beskytte, pleje og vedligeholde de enkelte dele.

Noget af det, der bliver allermest slidt ved daglig brug, er gulvbetrækket. Selvom gulve i biler er betrukket med slidstærke materialer, som burde kunne modstå det meste, er de sjældent et match imod sjap, grus og salt i vinterhalvåret, børnenes tilmudrede gummistøvler, ridestøvler eller fodboldstøvler, eller konens stiletter, som let kan anrette store skader på det pæne betræk.

Hvis du ønsker at beskytte og bevare gulvet i din bil ubeskadiget og pænt så længe som overhovedet muligt, kan det anbefales at lægge bundmåtter af gummi i bunden af bilen foran sæderne. Bundmåtter har den store fordel, at de er nemme at rengøre – de kan fjernes fra bilen og spules eller tørres af, når de er blevet for snaskede. Og så kan de let udskiftes, når de er slidt op, hvilket godt kan vare længe, da de fleste gulvmåtter til bilen er fremstillet af materialer, som ikke er sådan at udslide ved almindeligt daglig anvendelse.

Køb gummimåtter til bilen online hos landberg.dk

Hvis du leder efter gummimåtter til din bil, men er i tvivl om, hvilket mærke eller hvilken model, du skal vælge, kan du med fordel købe dine måtter hos landberg.dk. Her kan du, via den smarte nummerpladesøger, filtrere i det store udvalg af gummimåtter, således at du udelukkende bliver præsenteret for resultater, som passer til din bils mærke, model og årgang. Nummerpladesøgeren er koblet op på det danske nummerpladeregister, og kan således genkende din bil på nummerpladen.

Når du køber gummimåtter til bilen hos landberg.dk, får du fri fragt, når du bestiller for over 500,- kr.